Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er aldrig sundt at ryge, og det er bestemt heller ikke sundt for din hund, hvis du ryger i nærheden af den. Der har inden for de seneste par år været stor fokus på rygning, og hvor store konsekvenser det kan have på mennesker. Samme princip gælder også for dyr, da det heller ikke er sundt for dem, hvis du ryger i deres selvskab. Du skal derfor huske at tænke dig godt om, hvis du vælger at tænde en cigaret, når du er i selvskab med din hund.

Pas ekstra godt på

Det er aldrig en god ting, hvis man vælger at ryge i selskab med ens hund. Det har dog ingen betydning, hvis man tager en cigaret, når man er ude og gå med hunden. Her gør det ikke spor, hvis man vælger at tænde en cigaret, da hunden ikke indånder røgen, hvis man befinder sig uden for. Det er dog helt anderledes, hvis man befinder sig i et lille rum, og man ryger foran hunden.

Find et alternativ

Hvis man ikke ønsker, at det skal tage skade på ens hund, kan det være en god ide, hvis man finder et alternativ til den almindelige cigaret. Her kan e-cigarretter være en god mulighed, da det ikke er nær så farligt for hunden. Hvis man vælger at ryge en e-cigaret, skal man huske at tilkøbe e væske, som er med til at give smagen i selve e-cigaretten.

Den bedste løsning

Hvis man skal kigge på den bedste løsning, så vil det altid være et fuldstændigt rygestop. Det er ikke kun godt for din hund, det kan også være godt for dig. Det har aldrig været sundt at ryge, og det kan have store konsekvenser i fremtiden, hvis man ikke når at stoppe i tide. Den bedste løsning for dig og din hund vil derfor være et rygestop, som kan være med til at gøre dit liv sundere.