Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sommerferien er for de flestes vedkommende begyndt, og det betyder, at der er tid til overs til at lave lige, hvad man har lyst til. De af os, som har hund, glæder os over at have overskud til at bruge flere timer med dem – både ude og hjemme. I sommerferien er nemlig rig mulighed for at forkæle vores firbenede venner lidt ekstra.

Familietid

De fleste hunde elsker, når hele familien er samlet i ét rum. I ferien har familiens medlemmer tid til at nyde hinandens selskab, og jeres hund kan mærke, at I slapper af – hvilket med garanti giver dem både ro og tryghed.

Gåture i det fri

Sommeren giver forhåbentlig anledning til at nyde solskinsdage med lune temperaturer. Derfor er det oplagt at bruge sommerdagene på at gå lange ture med din hund.
Hvis du bor på Fyn eller tæt på Lillebæltsbroen, kan du med fordel tage din hund med på en skøn gåtur ved Hindsgavl Slot. Områderne omkring slottet emmer af smuk natur. Der er udsigt til både vand og skov, og i dyreparken møder man med stor sandsynlighed krondyr og dådyr. Din hund vil elske de åbne områder, ligesom du får et nærmest terapeutisk afbræk fra vante rammer. Alt i alt vil en gåtur ved Hindsgavl Slot være til store glæde for både dig og din hund, og det er sandsynligvis ikke sidste gang, I besøger området.

Spændende godbidder

De fleste hunde elsker at få godbidder. Man kan til både ejer og hunds fornøjelse kombinere godbidderne med træning eller små lege. Gem for eksempel godbidder rundt omkring i huset eller i haven og lad hunden gå på jagt efter dem. Glæden ved at finde de skjulte lækkerier er svær at slå. Smagspræferencerne er forskellige fra hund til hund, så prøv dig frem indtil du finder den helt rigtige smag. Godbidder med smag af pepperoni plejer dog at være et hit hos de fleste.