Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er ikke altid den sjoveste oplevelse man kan have hos en dyrelæge, og det er derfor også en god ide at sørge for at finde en dyrlæge, som man føler sig tryg ved. Når en hund, kat eller et helt andet familiemedlem er syg, eller måske i værste tilfælde skal aflives, så er det bare enormt rart at have en dyrlæge familien føler sig tryg hos, og ikke mindst dyret.

Sådan gør du hunden tryg

Det er ikke alle hunde der er vilde med at tage til dyrelæge. Men godbidder og tryghed kan gøre ret meget. Det er for det meste en god ide at starte helt fra hvalp af. Oftest er det nemmere at opdrage når hundene er små, da de er klar på at lære, i forhold til hvis du finder en hund, som er voksen, og ikke har baggrunds erfaringer.

Når en hund skal gøres tryg, kan du starte med at tage den med når de årlige vaccinationer skal laves. Du tager godbidder med og viser hunden at det hele er okay. Det er bare vigtigt at dyrlægen er med på det, for ellers er det ikke ret smart, hunden kan nemlig oftest blive bange hvis dyrlægen ikke tager sig tid, og giver tryghed. Du kan blandt andet finde dyrlæger i København, f.eks. dyrlæge Kalundborg.

Hvad er vigtigt for dyrlægen?

Hos Vetgruppens dyrlæger ser de det meget vigtigt at de dyr som kommer ind, er glade, men også trygge og ikke hunde og andre dyr som hopper op og lign. Det er meget vigtigt de kan de basale kommandoer og har et roligt sind. Det er nemlig ikke et krav der kan stilles til dyr ejere, men det er noget som en dyrlæge synes er pisse træls, når dyr ikke kan opføre sig ordentligt. Det bliver også meget nemmere og hurtigere hvis dyret er opdraget.