Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

De fleste af os mennesker, går meget op i hvordan vores seng er og ikke mindst hvordan den ser ud. Vi betaler uden at blinke alt for mange gange gerne både 10, 20 og 30.000 for en god flot seng, da vi tilbringer omkring en tredjedel af  vores liv med at ligge i den.

Når det kommer til vores hunde, er det langt fra alle, der tænker lige så meget på deres ve og vel. Mange køber bare en mere eller mindre tilfældig kurv, der ofte hverken er særlig pæn eller specielt dejlig at ligge i for hunden, men sådan behøver det naturligvis ikke være.

Så selvom du gerne vil din hund det bedste, behøver du ikke gå på kompromis med indretningen i dit hjem, man kan nemlig sagtens være bolig og hundeelsker på samme tid, uden at de to ting konflikter.

Hvis du har en hund i den mindre ende af skalaen, kan du eksempelvis købe en af de super lækre hundekurve fra Meyou Paris, som blandt andet forhandles her hos LivingShop.dk

Det vigtiste ved en hundekurv er at den passer til hundens størrelse, hvis du har en lille hund, skal du altså ikke købe en kæmpe kurv, ligesom en stor hund naturligvis ikke skal have en der er for lille. For mens vi mennesker ofte gerne vil have en stor seng af boltre os i, så kan hunde godt lide at ligge lige mere klemt, da det giver en tryghedsfornemmelse, hvilket vi også kender fra babyer, der har det på samme måde.

Det er derfor rigtig vigtigt at du køber en kurv der passer til hunden, men også at du køber en af god kvalitet, og samtidig en du ikke selv bliver træt af at se på, da man i så fald er mere tilbøjelig til at sætte den et sted, hvor den er “out of sight out of mind.”