Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sommerferien står lige for døren, og for rigtig mange betyder det en tur ud i det danske land. Selvom der igen er åbnet op for grænserne til en lang række europæiske lande, er der alligevel uden tvivl mange flere end normalt, der kommer til at holde deres sommerferie her i landet. Det betyder også, at der med stor sandsynlighed er mange, der skal have deres hund med på ferie i år. Mange der måske plejer at få passet deres hund eller sendt den på hundepension, har nu mulighed for at have den med. Det er trods alt væsentlig nemmere, at have sin hund med i sommerhus, end det er at tage den med til Kreta.

Husk at hunden ikke kender området

En af de ting kan skal huske på, når man tager hunden med til et helt nyt sted, er at den ikke kender det. Selvom hunde er gode til at finde hjem, så kan det stadig være forvirrende for den lige pludselig at være i helt nye omgivelser, end den er vant til at være. Derfor er det også helt essentielt, at den har et hundetegn på, hvis den skulle strejfe væk. Det er lovpligtigt, så det har den naturligvisa allerede, men hvad gør du hvis det bliver væk?

Ha et reservetegn med

Det kan derfor være en rigtig god ide at have et ekstra hundetegn med som reserve, hvis det andet skulle blive væk. Du kan også vælge at investere i et, hvor der eventuelt står adressen på sommerhuset, hvor i befinder jer. På den måde kan personer, der eventuelt måtte finde jeres hund følge den tilbage til jer. hvis i ikke allerede har et ekstra, kan i få lavet et her.

Det vigtigste er dog at i sørger for, at det ikke sker. Sørg for at holde jeres hund i snor eller indhegning, hvis den har tendens til at strejfe. Sørg også for at have nogle ting med hjemmefra, som den kan genkende på duft og lignende.