Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I Danmark er det en del af loven, at alle hunde fra de 4 måneder skal bære tydeligt hundetegn, som er fastgjort til hunden ved hjælp af et halsbånd. Hundetegnet skal indeholde ejerens fulde navn og adresse. Rigtig mange vælger også at få et telefonnummer på tegnet og også at få hundens navn på, så man kan forsøge at snakke med hunden og måske få den til at adlyde.

Man kan gøre rigtig mange ting med et hundetegn. Den traditionelle løsning er at få et tegn, gerne i et metal, man kan sætte fast i hundens halsbånd og på den måde, vil overholde loven. Nogle vælger også at integrere de to. Således at man har de informationer, man nu ville have på hundetegnet skrevet fast på selv halsbåndet. Der er mange overvejelser, man skal gøre sig, når man skal investere i en hundetegn. For det første skal man vælge, hvad man vil have stående på det. Jo mere man vælger, at der skal stå, jo mindre ender teksten med at blive, og det kan derfor blive sværere og sværere at læse, for nogle der eventuelt skulle finde din hund. Noget andet man skal overveje, er materialet, hundetegnet skal være i. Nogle materialer er nemmere at gravere i, og nogle materialer holder længere. F.eks. er plastik meget nemt at gravere i og meget nemt læsligt, men det går også meget nemt i stykker sammenlignet med dem af metal.

Du kan finde et stort udvalg af billige hundetegn, på denne hjemmeside, der leverer hundetegn i højkvalitet og med omtanke for hunden. Der findes både hundetegn til små hunde og til store hunde. Du kan få hundetegn i mange forskellige former og farver, så du kan få et hundetegn, der passer lige præcis til enten din egen eller din huns personlighed. Deres mest populære hundetegn er det, hvor man frit kan vælge at sætte et billede af hunden på hundetegnet. På den måde bliver det meget personligt, og er derfor blevet en favorit blandt deres kunder.