Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Brug disse sjove apps til at tage billeder af dit kæledyr, finde den nærmeste dyrklæge eller komme i kontakt med andre hundeejere i nærheden af, hvor du bor. Vi har samlet 3 fede apps, som henvender sig til dig, der har hund.

Der findes et hav af forskellige applikationer, som du kan hente ned til din mobiltelefon — og der findes selvfølgelig også nogle, der henvender sig specifikt til dig, der har hund. Vi har samlet nogle af dem, vi selv synes bedst om, så du slipper for at gennemgå dem selv. Som det er med alle andre apps, så er der mere skidt end kanel, men vi har — synes vi selv — fundet frem til nogle af de bedste på markedet. Sammenlign priser og find billig mobil.

Tindog: Tindog er en app, som du kan benytte til at finde andre hundeejere i dit nærområde, som du kan socialisere med. Den fungerer i høj grad på samme måde som datingappen, ‘Tinder’, du med garanti kender — medmindre du slet ikke har en finger på pulsen, hvad angår ny teknologi. Findes både til iPhone og Android.

MapMyDogWalk: Det er ikke kun for hunden, det er sundt at gå tur. Det er det også for dig selv. Med denne app har du mulighed for at måle hvor langt, du går sammen med din hund, og du kan gemme gåturene, så andre også kan finde dem og få glæde af din rute. Appen er gratis, og du kan hente den både til iPhone og Android.

BarkCam: Denne app kan bruges til at tage sjove billeder af din hund. Den er samtidig også sjov, hvis du har en kat eller et andet kæledyr. Ændr farven på billederne, giv dit kæledyr briller på eller tegn et flot overskæg, som din hund kan have på. Der er mange muligheder, og det er stort set kun din egen fantasi, der sætter grænserne for, hvad du kan få ud af appen. Du kan hente BarkCam til iPhone — den findes endnu ikke til Android, desværre.